Quote Originally Posted by Khan View Post
Ei na...

MOH e un arcade shooter bazat pe engine-ul de BC Bad Company. Multumim pentru gratuitati dar chiar nu-i nevoie de ele.

Dead Space Extraction vine si pe PSN si XBLA si se poate juca si cu PS Move. Este compatibil cu Move, asta e complet altceva. Si NU e gratuit. Vine in Limited Edition care va fi exclusiv.

Ramane de vazut cat de "diferita" va fi versiunea de Portal 2 in materie de gameplay.

Mafia 2 nu are content decat timed exclusive. Vine si pe Xbox 360 doar ca vine pe bani

Restul sunt exclusive intr-adevar, dar nu e ca si cum ma asteptam ca la E3 sa vina cineva si sa-mi spuna ca nu sunt

Overall MS si Sony au facut 2 conferinte mediocre. MS pentru ca au promis marea cu sarea si au aratat un rahat.
Sony pentru ca nu s-a putut feri sa faca intepaturi: let me tell you what's the future: buttons, si intepaturi la gamingul portabil cu touch screen ca deh, PSP Go parca nici n-a existat si anul trecut il prezentau ca tzatza matzei. Au fost penibili si pentru ca au fost singurii care nu si-au lasat frustrarea la intrarea in sala si au vorbit in cifre.

Nintendo in comparatie a zis doar ca sunt cei mai buni si cei mai vanduti si punct. N-a avut nimeni nevoie de cifre ca sa arate asta.

Nintendo a dominat clar tot.. dupa 2 ani in care s-au afundat in penibil era de asteptat sa rastoarne carul. Cat despre demo-ul de Zelda.. sa nu uitam ca vorbim de un joc care va petrece cel putin inca 7-8 luni in productie iar pentru cei care sustin ca "prima impresie conteaza". Adevarata impresie si-au facut-o cei care s-au dus si au testat demo-ul pe barba lor. Nu stiu daca ati observat, cum i-au lasat pe aia la liber pe demo toti s-au dus sa traga cu arcul. Si n-am vazut nici Kotaku, nici Joystiq si nimeni altcineva sa posteze ca trasul cu arcul se misca la fel de praf ca si in prezentarea lui Miyamoto.

Concluzia finala: Nintendo > Sony > Microsoft.

Cu un mare minus pentru Microsoft. Decat sa-mi cumpar platforma aia pentru p12de la toamna imi iau orga si Rock Band 3. The End.

MEGA OFFTOPIC: KHAN s-a intors!!!!!!!!!!!!!!!!111 one one...