Haha, get ready for part 2. There's more.

Sa nu credeti ca sustin ideea cu Sony >>>>> MS. Diferenta dintre ele e infirma doar ca m-a enervat la culme playlist-ul pentru Kinect (cat si faptul ca i-au schimbat numele. Eu tot Natal ii zic). Porcaria aia de la Ubisoft pentru training mi-a scazut nivelul testosteronului in sange. Cand am auzit-o pe aia cu "Namaste" mai mai sa ma pun picior peste picior Singurul plus pentru Xbox 360 e faptul ca au reusit sa tina secret noua consola pana in ziua in care sa o anunte ca e disponibila. Wow. Pentru o asemenea secretomanie in epoca asta trebuie sa primeasca puncte in mod sigur.
Sony pentru ca incearca sa recicleze PSP-ul si primeste puncte in minus. Cica jocuri "adevarate" urmeaza sa apara pe PSP insa intr-adevar erau vreo 4-5. Restul am vazut DBZ si ceva tenis + foarte mult manga si grafica 2D. Pai cu ce e PSP-ul mai cu mot decat celelalte console handheld la faza asta? Si sa nu uitam ca jocurile astea se vor lansa intr-un timespan de aproape un an. Deci ei imi ofera 5 jocuri noi pe intindere de 1 an, probabil pana la urmatorul E3.. si eu trebuie sa cred ca INCA se mai poate? Astia sunt nebuni. Au iesit mai mult de 5 jocuri bune de la lansarea PSP Go de anul trecut?

@kobayashi - nu inteleg de ce nu luati in calcul si Nintendo. Doar lista de jocuri ce vor aparea pe 3DS (si care sunt 3rd party!!!!) ar trebui sa te ia cu lesin.
- Donkey Kong Country?
- Un Wii va rog.
- Zelda?
- Sa fie si cu motion plus.

Plus ca spre deosebire de dezamagirea de la Sony, Nintendo a oferit continuitate in prezentari. Am avut ceva secvente de gameplay la Golden Sun pe DS care a fost anuntat anul trecut.

Nu va pregatiti sa anuntati ca m-am intors si m-am pocait in Nintendo fanboy... saptamana asta am spart 6000 MSP asa ca inca mai are vaca lapte.

Si tre sa recunosc.. poate nu m-as fi intors acum.. dar cu E3-ul la cald tare ma mai mancau degetele si n-am mai rezistat.