Am văzut doar conferinţa de la Sony şi din c�te am �nţeles şi Nintendoul şi Microsoftul au fost pe-acolo. Dacă E3ul �nseamnă promovare tind să spun cu m�na pe inimă că they failed badly. A fost at�t de plictisitoare conferinţa, singura pată de culoare fiind blondinul ăla care am �nţeles că e un fel de fenomen. �n afară de asta, plictisitoare şi fără rost.

Moveul acela părea să aibă un lag grav şi tot ce pot să spun e că dacă aşa e E3 �mi pare bine că nu m-am chinuit niciodată să-ncerc să-l urmăresc.

No Agent, no L.A. Noire, Eight Days or anything else. Au băgat acel Twisted Metal care a părut singura chestie de promovare �n care, se observa că au investit ceva bani, �nsă pe mine unul m-a lăsat rece. Carmageddon is still King.

Failul şi mai mare mi s-a părut c�nd a apărut reprezentatul Electronic Arts şi a afirmat că Medal of Honor s-a născut pe PS2. Nu stau să comentez că Medal of Honorul nou arată mai mult a hibrid �ntre Modern Warfare şi Battlefield pentru că gusturile nu se discută �nsă asta e, strică o serie, dar măcar repară NFSul.

Colac peste pupăză pot să spun că am pierdut c�te minute am pierdut din viaţă urmărind acest fantastic spectacol.