Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
Am urmarit cu mare atentie video-ul acesta si pot spune ca imi place ceea ce urmeaza sa jucam in acest MOH insa imi pare tare rau ca multiplayerul nu are deloc identitate proprie...este 90% BC, miscarile, reloadul, alergatul, perspectiva din interiorul tancului, chiar si acel strigat al inamicului care a fost taiat cu cutitul este identic ca si in BC.Mi-ar fi placut sa te simti ca intr-un joc MOH nou nu sa ai impresia ca joci BC.In rest toate bune.
No way!! Jocul se simte muuult prea mult a MW2! Anumite aspecte sunt din BC2 iar altele sunt din MW2. Dupa cat BC2 am jucat imi sar aspectele de MW2 imediat in ochi, probabil tie la fel cele de BC2 Jocul pare suuuuper interesant, mi se face deseori pofta de actiunea frenetica din MW2 (care cam lipseste in BC2). Cel mai haios mi se pare prezenta Predator Misleului (observi ca nu e un pupitru gen UAV sau altceva, soldatul se intoarce direct in actiune dupa ce cade racheta).

Jocul asta pare un fel de clona de MW2 modificata genetic cu cele mai bune trasaturi din BC2 GG DiCE!

O sa te vedem din nou la joc Mav? La BC2 ai fost cam inactiv ultimul timp!

---------- Post added 17-06-2010 at 11:24 AM ----------

[url]