Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ubisoft foloseste PS3 ca platforma principala
-
Member
Eu am inteles problema astfel: ca e mai scump sa portezi jocul de pe Xbox pe PS3 nu ca e mai usor sa dezvolti aplicatii pe PS3 decat pe Xbox. Probabil ca in continuare e mai usor sa dezvolti pe Xbox decat PS3 dar cand vine vorba sa portezi => aici apar probleme din cauza arhitecturilor diferite si implicit costuri ridicate.
Atunci ei probabil ca au calculat ca e mai greu / costisitor sa dezvolti prima data pe PS3, dar economisesti mai mult cand portezi invers PS3 -> Xbox
=> Au tras linie si au vazut ca ies mai ieftin invers. Eu asa inteleg din cele de mai sus...bineinteles, sansele sa ma insel sunt foarte mari