Single post: Demo Resident Evil 5 pe Xbox Live - 5 Decembrie
-
Senior Member
caut de o groaza de timp asa ceva si nu gasesc. nimeni nu aduce aici Xsata sau Xport si nici online nu le-am gasit pe nicaieri. well, pina la urma a mers cu dvd-ul.
este primul RE pe care il joc. pe PC nu l-am jucat si nici consolele pe care au aparut titlurile anterioare nu le-am avut ca sa le joc la vremea lor. stiam cum e controlul, deci stiam la ce sa ma astept. nu imi place stilul, (urasc faptul ca nu pot sa ma misc cit de putin cind sunt in aim mode) insa voi juca jocul pentru actiune si suspans (iar grafica cred ca e best of pe xbox 360).
ma enerveaza faptul ca ramii fara gloante fff usor (eu si ratez destul de mult ptr ca ma chinui sa dau headshoturi) si ma enerveaza ca nu poti seta senzitivitatea pe orizontala independent de cea pe verticala in aim mode. i-am dat fastest si mi-a marit senzitivitatea numai pe verticala, in timp ce cea pe orizontala a ramas aproape la fel. cind esti incoltit esti ca si mort. apoi schimbul armelor cu trecerea prin inventar este o mare prostie. am tras in ala cu drujba pina am ramas fara gloante cind sa schimb pe pusca mi-a taiat jugulara. GAME OVER!! poate e un buton (sau o combinatie) ptr quick swap si nu l-am gasit eu, nu stiu. SO, grafica si atmosfera de nota 11, gameplay bun spre fff bun (inclusiv lucrul cu partenera fff bine facut), insa management al obiectelor si inventar facut cu curu. il voi lua si il voi juca, insa sper sa mai lucreze la el pina in martie.