...stiam cum e controlul, deci stiam la ce sa ma astept.
Tipul acesta de control a fost iplementat prima dată �n Resident Evil 4. Celelalte jocuri din serie au avut alt control, mai captivant după părerea mea. Era un control tipic CAPCOM ce a fost implementat și in seria Dino Crisis sau �n jocul Alone in the Dark 4: The New Nightmare.

Cam
era pe vremuri un survival horror de nota ZC

(cu un story line de nota ZC, ce pur și simplu te facea să te implici �n joc la maxim)

Dau un mic exemplu, Resident Evil 3 Nemesis: The Last Escape

(ascultați discursul de la �nceput, pur și simplu...�ncremenești)

*p.s.

Ai PM cu detalii despre gadget �n cinci minute.

***later edit***

CAPCOM a reușit șă �nghețe timpul, ca să zic așa, și-au plasat patru jocuri din seria Resident Evil �n același timp.

Resident Evil 3 Nemesis: The Last Escape
[video=youtube;BnH5oVqyWEQ]http://www.youtube.com/watch?v=Sb_buz-Gags"]Resident Evil Outbreak file #1[/URL] (și dovada)
Resident Evil Outbreak file #2
(și dovada)
(știu piesa la pian/orgă și la 4 dimineața de mă trezește unu cu curent electric).

(degeaba...acuma
)

...toate �n Raccoon City, toate s-au terminat cu explozia orașului. Păi c�nd mă jucam Resident Evil 2 c�teva zile bune și apoi băgam discul cu Resident Evil 3 Nemesis: The Last Escape și vedeam ușa din Resident Evil 2, din secția de poliție RPD cumera baricadată...inghețam , sau mesajul Happy Birthday Leon din secție...Și apoi continuam cu Resident Evil Outbreak file #1 și vedeam cum podul și accesul �n parcarea cu autobuzul �n care te bați cu Nemesis �n Resident Evil 3 Nemesis: The Last Escape era blocată...pfff, no așa da! Joc �n joc.