Quote Originally Posted by mosorwvlad View Post
Landa13 Pe cine ajuta faptul ca nu se mai numeste rrod ci altfel atat timp cat se va strica intr-un final? Orice produs se va strica intr-un final, asta am vrut eu sa zic. Si comparatia mea intre 360, ps3 si wii nu am facut-o din cauza ca sunt fanboy, am facut-o pentru ca aici este un forum despre console, era mai bine daca faceam comparatie intre un aragaz electric, si unul cu butelie ? Da-mi un exemplu despre un produs care nu se strica intr-un final chiar te rog !

Frate lasa-ne. Nu e vorba ca nu se strica nimic niciodata...este vorba cat de repede se strica dupa ce iesi cu el de pe usa magazinului. Orice produs se strica intr-un final dar daca acel final vine in 3 luni nu prea mi se pare corect, nu stiu, probabil ca tie da. La capitolul asta intre anii 2005-06-07 xbox a stat foarte prost. La asta m-am referit si nimic mai mult...nu stiu daca scrie undeva in post-ul meu ca ps3 e facut din otel si tine for ever.

Din august s-a redus fail rate-ul drastic..f bine, d-aia am si luat xbox. Insa de aici pana la a spune ca nu mai exista..si culmea..doar ca forma generica, pentru ca va avea alt nume, mi se pare aiurea. E ca si cum ti-ai schimba tu numele...nu dispari nicaieri..continui sa existi insa doar sub alta denumire.