Cu assault poti sa folosesti G3, care am impresia ca e identic cu VSS ca stats, doar ca nu e silenced si nu accepta optics. De altfel a inceput sa fie preferata mea cand atac, cu perk de mai multe explosives si cu magnum ammo.

@downshifting: Precizia nu e praf, dar trebuie sa astepti intre focuri sa se "reaseze" tinta. In orice caz, mi se pare foarte important ca e full auto, mai ales ca e foarte buna la hipfire si daca dai nas in nas cu cineva il umplii de gloante imediat.

Si pe hardcore conteaza mult ca e silenced, te ghidezi mai mult dupa sunet fiindca nu mai ai minimap si spotting.

In fine, pentru mine e arma care ma atrage cel mai mult din toate de la Recon, in afara de SVU (care mi se pare insa ca are kick mai mare si e semi-automata) si posibil T88 (care pierde puncte pentru ca nu e silenced).
Asta pentru ca nu prea imi place sa fiu bush wookie ci prefer sa fiu in preajma obiectivelor, plantand C4, actionand ca spawn point pentru coechipieri si aruncand motion sensors.

Se numeste Recon si nu Sniper pentru un motiv clasa asta, nu e musai sa stai cu M95 la jumatate de harta distanta.

---------- Post added 22-06-2010 at 12:22 PM ----------

@downshifting: M-am uitat la stats-urile tale. Very nice
Dar nu-mi explic de ce ai SPM asa mic