Khan, nu te enerva. Atat timp cat nu avem date clare de genul X console se strica in 6 luni, X console in 12 luni, X console in 24 de luni nu prea avem cum sa spunem daca garantia de 1 an care se dadea afara e de ajuns sau nu. Personal cred ca media a amplificat mult asemenea incidente care intr-adevar, nici ele nu au fost chiar putine si uite asa s-a ajuns la o isterie nejustificata.

Cat priveste noua "functie" mi se pare o idee buna implementata prost. Functia respectiva nu este una de avertizare, ci un fail-safe care stinge consola cand aceasta ajunge la o temperatura setata de ei, tocmai ca sa nu ii permita sa creasca pana la un nivel la care ar face poc...sau boom dupa preferinte. Ca te scoate din joc, well, asta e viata. Frumos ar fi fost sa mai fi existat un nivel de temperatura, de avertisment, in sensul ca, ar fi trebuit sa iti apara un mesaj care sa-ti zica....dude, I'm hot, dupa care la citeva minute cand atingea temperatura critica sa se stinga. In felul asta ar fi avertizat jucatorul ca trebuie sa-si incheie repede socotelile si sa iasa. Repet, functia e buna, dar e imho e implementata prost. Cu toate astea.....citi credeti ca vor avea nevoie de asa ceva? Probabil ca veti zice multi asa cum imi vine si mie sa zic insa mai exact cit de multi asta nu vom sti niciodata iar in lipsa acestei informatii termenul de multi poate lua orice forma/procent....de la persoana la persoana. Adevarul e ca lumea e bucuroasa momentan cu noul model, ca are totusi functia asta in plus, ca poti sa pui hdmi si optic in acelasi timp fara sa mai ai nevoie de adaptor, ca arata cooooool (sper ca nu e gri ca primele elite-uri care erau negre in poze si gri in realitate), deci overall pare sa fie un pas inainte.

care e faza cu mufa ptr kinect? nu se poate instala kinect pe consolele actuale?