Single post: Crackdown 2
-
Senior Member
Tehnic este impresionant, de la Anti Aliasing pana la iluminare si cell-shading bine implementat, ruleaza fluid, etc...
Totusi, mi s-a parut mai... fun primul, inca nu stiu de ce. Parca era mai rapid... Inteleg ca este un demo, totusi mi-ar fi placut sa pot regla sensibilitatea. Si, cel mai important, nu ma pot obisnui cu crosshair-ul care este plasat prea sus, minţind perspectiva. Avand in vedere ca reticulul este un puct, nu l-am vazut din prima si-am incercat sa trag fara auto-aim, tintind astfel mai jos - asa cum inteleg vizual ca personajul indreapta arma si asa cum perspectiva/ punctul de vedere al camerei imi indica.
Parca-i Borderlands GTA IV, personajele incaseaza tone de proiectile, A.I.-ul (inca) lipseste, mai lipseau sa sara XP points din ei la hit-uri si tabloul era complet.
Poate ca-i un test demo si vor inca sa adune feedback pentru fine tweaks, dar personal ma indoiesc avand in vedere achievment-urile deja introduse si deblocabile in jocul full (nu ca un astfel de feature ar fi fost dificil de introdus oricum).