Single post: Sondaj de opinie: Cat v-a tinut xbox-ul 360?
-
Junior Member

Originally Posted by
nightprowler
de cat timp o aveai inainte sa mergi prima data la service? si zici ca s-au luat de garantia ta? era cumva diferenta dintre cea comerciala si cea legala de 2 ani?
pai o am de 1 an si 10 luni, iar problema cu garantia a fost ca initial mi-au dat o garantie de la tnt game pe 2 ani si cand m-am dus la service-ul de la media galaxy(dupa ce m-am plimbat pe la vreo 2-3 magazine pt ca nimeni nu stia unde e service) era inchis pt ca era intr-o sambata si cei de la bancul de probe mi-au zis ca nu am garantia buna. Initial vroiau sa ma trimita inapoi de unde am luat-o ca sa-mi dea alta garantie de la best distribution (parca?) pe trei ani, dar pana la urma mi-au dat ei. Am fost luni dimineata la best cu noua garantie si ei m-au trimis inapoi la service-ul de la mediagalaxy (se numeste CES service-ul lor) pt ca tot ei trebuiau sa se ocupe de garantie aparent, desi fusesem sambata acolo, dar cei de la bancul de probe (care e la 2 m de service) n-au stiut asta. Si cand le-am dat-o celor de la service le-am dat ambele garantii pt ca nici ei nu stiau pe care sa o foloseasca. Acum nu stiu...ori mai am 2 luni de garanti ori mai am 1 an si 2 luni.
Ce mi s-a parut ciudat a fost faptul ca mi-au "reparat-o" cu o placa de baza noua care mi-a dat RROD dupa 2 sapt. Si cand am bagat-o a doua oara in service, aparent si cu RROD nu o sa mi-o schimbe... a trecut o saptamana si nu m-a sunat nimeni