Eu sper ca o sa scoata pasele ping-pong, m-am saturat de jucatori care parca se inteleg intre ei si toti au acelasi stil de joc, L1-LS-X si pasele curg dupa asezarea formatiei pana in fata portii, urasc ca la un joc de acest gen sa intervina monotonia, sa nu poti lupta pt orice mingie pt ca pasa realizata in mod automat pe traseele stabilite de gameplay nu o poti intercepta doar daca ai noroc si nu pricepere si dexteritate sau viziune in joc sa conteze, un joc robotizat in care faci acelasi lucru iar si iar ca un retard care nu a invatat decat un cuvant si il repeta la nesfarsit.

Abuzurile de pase lungi folosind functia auto prin care mingia ajunge fara drept de apel la jucatorul tau fara greseala, astept un joc Fifa care sa nu mai fie atat de predictibil, care sa dea posibilitatea sa se intample si impevizibilul nu doar sa dai gol numai cu latul din centrul careului sau din anumite unghiuri, un joc in care sa pot inscrie ca si Maicon daca am un timpii ,unghiul si piciorul potrivit , in care mingia sa poata inta in poarta si dint-o deviere grosolana etc. Astept un simulator sau macar simulacrul unui simulator si nu un ARCADE.