Quote Originally Posted by Landa13 View Post
Pai da ca in NFS iei curbele la 200km/h si le iei ajutat de zid. Un lucru care in realitate nu prea te sfatuiesc sa il faci daca tii la viata. Sa spui ca nu ti-a placut "niciodata" GT si apoi sa adaugi ca ai jucat doar GT5P e ca si cum ai spune ca dintr-o serie de 5 jocuri tu ai jucat un demo al celui de-al 5-lea care a aparut cu 3 ani inaintea jocului propriu-zis. Cand un joc se auto-denumeste "the real driving simulator" iar tu il cumperi in speranta ca vei face drift-uri cu 250km/h iar apoi te miri de ce nu se poate, atunci e vina ta ca l-ai luat si nu vina jocului in sine.

Revenind din deriva

Eu cred ca au pus NFS peste GT5 pentru simplul fapt ca nu a avut un demo real in prezentarea Sony. A fost un moment peste care s-a trecut f repede si sincer sa fiu eu cam simt ca va fi amanat iar. Iar dupa 5 ani de cand tot primim trailere si poze am impresia ca simplul fapt ca este ignorat acum este o palma ptr Sony, una care o merita un pic deoarece au cam mers prea departe cu realease date-ul acestui joc.

Crede-ma ca nu sunt un mare fan al jocurilor racing arcade gen NFS, imi plac mai mult simulatoarele gen Forza Motorsport 3 care mi se pare cel mai bun simulator auto de pe console, insa asteptam demult un NFS bun