GeOKeR, din ce am citit pina acum povestea se anunta a fi destul de interesanta. sa inteleg ca nu iti place un adventure bun? in plus, comparatia facuta de tine nu are nici o noima. nu poti sa compari mere cu pere. Heavy Rain si GTA sunt genuri fff diferite. E ca si cum as compara Resistance cu LittleBigPlanet. intr-un joc al carui gameplay este de tip story-driven nici nu poti sa faci altceva pentru ca povestea te limiteaza iar asta e un lucru bun pentru ca altfel induci confuzie (iar de multiplayer in cazul Heavy Rain nu cred ca poate fi vorba sau nu stiu, poate ceva gen co-op). adik eu vreau ca tu sa te concentrezi pe poveste pentru ca ea iti ofera suportul necesar ca tu sa avansezi si tu vrei sa faci altceva? sorry, dar in cazul asta nu jocul are o problema, tu ai o problema cu el, caz in care iti dai seama de la bun inceput ca nu e pe gustul tau si il ignori. ce vreau sa zic este ca nu poti ataca un anumit concept pe baza caruia s-au facut o tona de jocuri (deci dovedit de succes) doar pentru ca nu iti place tie. pai poti sa spui ca toate jocurile de sport sunt nasole pentru ca...se inspira din sport? nu. cui ii plac astfel de jocuri ok, mie de exemplu nu imi plac dar nu dau cu paru in ele. exista si ele pentru un anumit segment de piata care cere asa ceva.

aallex2099 - tin sa te contrazic. cred ca daca faci un sondaj (inclusiv aici pe forum) o sa ramii surprins de rezultate. fiecare dintre noi are citeva jocuri/filme/carti de suflet pe care le-a jucat/vazut/citit de tzispe ori. daca tie nu iti arde sa vezi un film de o ora si jumatate de mai multe ori inseamna ca pur si simplu nu iti plac filmele si ca te uiti din inertie, ca sa ai un subiect de discutie cu ceilalti. eu am filme pe care le-am vazut si de 10 ori si pe care le-as mai vedea de inca 100 de ori pina as muri si tot nu m-as plictisi de ele. in plus, am prieteni care vad un film de mai multe ori pe loc atunci cind considera necesar sau placut aceast lucru. da, recunosc, mi se intimpla destul de rar, insa SE INTIMPLA. un exemplu recent (de acum un an) ar fi Revolver.