@h0stile eu ma refeream strict pe partea de gameplay si am facut acea comparatie cu GTA 4 din punct de vedere grafic... La GTA 4 grafica sti si tu cum e, e ok dar fara AA si nu exagerat de detaliata(cum se pare ca va fi in Heavy Rain). Acest joc nu cred ca va oferi si un gameplay pe masura graficii, pentru ca ar fi prea mult pentru sistem...

adik eu vreau ca tu sa te concentrezi pe poveste pentru ca ea iti ofera suportul necesar ca tu sa avansezi si tu vrei sa faci altceva? sorry, dar in cazul asta nu jocul are o problema, tu ai o problema cu el, caz in care iti dai seama de la bun inceput ca nu e pe gustul tau si il ignori
Pai exact, acest joc nu pot zice ca e pe gustul meu... eu prefer sa am parte de mai mult gameplay si sa pot profita putin si de o fizica cat mai buna... grafica pentru mine picand undeva pe locul 3 si automat ca renunt la joc odata ce aproape jumatate din el e un film, in care eu ar fi trebuit sa butonez acele miscari, dar defapt doar le pot vedea nu si "trai" cu controllerul in brate
Acuma poate te gandesti sa imi dai exemplu MGS 4 care lafel are la cinematice de ti se acreste uneori...ei bine nu...acolo e o alta situatie. Mie in acel joc imi prezinta in filmulete doar povestea si obiectivele mele(uneori mici elemente de actiune) nu si ceea ce ar trebuii sa ma joc eu. In HR te uiti misti stanga-dreapta-spate-fata si cand esti in punctele necesare doar faci mesh pe unul din butoanele indicate pe ecran pana scapi din mana grasului sau mai stiu eu ce faci pe acolo... Mie asta nu imi place ca e foarte static si nu ma lasa pe mine sa traiesc acele momente cheie de actiune(dar ma lasa la suspans) decat privindu-le...
E doar parerea mea despre genul acesta de jocuri, pe care eu daca incerc sa le joc ma simt foarte "claustrofobic". Asta nu inseamna ca am catalogat acel joc ca fiind unul ratat sau sa imi fac o impresie proasta despre cei ce il joaca...no way! Este vorba doar ca nu agreez acest gen de jocuri prea mult, atat