Single post: SpamBox Reloaded :P
-
30-06-2010 20:57 #9751 SP
Admin

Originally Posted by
naz
Nu ar trebui sa reactionezi asa avand in vedere faptul ca nu putem sti in ce situatie se afla unii, poate exista n motive pt. care nu au putut sa achizitioneze ceva pt. a ajuta CG ( financiare, aveau jocurile etc.)
Sa fim seriosi... tu te uiti pe aria "Ce ne-am cumparat azi ?". Daca nu, ar fi bine... ca sa-ti faci o idee. Cel mai frustrant e cand vezi ca unele jocuri le-au luat chiar mai scump din alte parti, stiind ca totusi e un efort imens pentru noi cu acele titluri. Nu zic, fiecare e liber sa faca ce doreasca, doar ca unii ar trebui sa nu se mai bata atat de mult cu pumnii in piept cand vine vorba de "comunitatea sa"... Mai multe fapte si mai putine vorbe... 
---------- Post added 30-06-2010 at 08:59 PM ----------

Originally Posted by
Strike105X
Criza ce sa-i faci afecteaza si licitatiile .... faptul ca spambox-ul este un loc unde sa nu se ia in considerare post-urile mi-se pare un lucru bun, dar pentru toata aria off topic... well your the boss

.
Sorry, nu pot scoate counter-ul decat pe un forum sau subforum... nu pot exclude doar anumite threaduri... Oricum, este o functie ceruta de-a lungul timpului de multi... Si eu am pierdut 800 de posturi de pe aria aceasta. Duca-se...