Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: White Knight Chronicles 2 nu poate fi jucat fara WKC1
-
Senior Member

Originally Posted by
Harilip
nu ar trebui facute asemenea ,,reguli,, la jocuri
nu ar trebui sa generalizam pe marginea unui caz singular. wkc are fanii lui, multi sau putini. daca nu te-a pasionat de la inceput, poate te va pasiona cand apare partea a doua asa ca developerii au considerat ca e mai bine sa iti dea pe disc si prima parte.
de ex, la yakuza 3 eu mi-as fi dorit sa am pe disc si yakuza 1 si 2 (remastered in HD). pentru asemenea jocuri unde povestea este motivul pentru care joci, asemenea reguli aduc un plus de calitate. nu esti de acord, ok, nu te obliga nimeni sa cumperi.