Depinde ce scrie pe certificatul tau de garantie. Diverta vinde produsul venit prin distribuitor. Pentru console sunt mai multi distribuitori, nu stiu de la cine ai luat tu consola. Daca ai luat de la Diverta din Bucuresti cu certificat Best atunci trebuie sa:
-duci consola la magazinul de la care a fost cumparata (aici trebuie sa confirmi cu Diverta daca magazinul de la care a fost cumparata sau orice magazin Diverta, nu stiu sa te sfatuiesc).
-magazinul ne va contacta pe noi, vom verifica seria ei, daca a fost cumparata fiind distribuita de noi, daca e banata pe live, etc.
-daca totul e ok (aceasta verificare dureaza in mod normal 2-3 zile) atunci noi dam ok magazinului care iti va inlocui consola din stoc cu alta consola. Daca nu are consola in stoc iti va returna banii.

Daca e TNT Games atunci imi pare rau dar nu stiu ce sa te sfatuiesc.

---------- Post added 02-07-2010 at 11:29 AM ----------

gabytzu16 - eu stiu ca trebuie sa mergi la magazinul de la care ai cumparat-o cu tot ce era in cutie, dar intreaba la Diverta. Daca era bundle cu COD 4 atunci da, adu si jocul. Daca ai luat separat jocul de consola dar e pe acelasi bon (le-ai achizitionat separat dar pe acelasi bon) atunci