Single post: Recomandari pc gaming -mediu
-
Senior Member
Cu mid-low end asus o mai dau in bara in combinatie cu AMD si unele module de rami (cu intel nu am intampinat probleme decat odata era cam pretentioasa cu modelul procesorului). Si eu am lucrat in domeniu si atatea placi de baza asus sau intors in garantie de ma durut capul. Pentru o parte din ele totusi era un fix scaderea frecventei HT la 800. Dar in principal cele bazate pe 770 (cu exceptia uneia care numai imi aduc aminte modelul dar parca nu avea SB710 si nu era full Solid State)/790/870/890 sunt bune.
Cat despre procesor ati nu exista asa ceva AMD a cumparat ATi-ul nu invers singurul lucru ce si-a pastrat numele de ATi sunt placiile video si chipset-urile acuma poarta nume de AMD. Cat despre faza cu platirea brand-ului nu sunt de acord pe langa build quality-ul care este mai bun la un brand mai faimos mai difera shader-urile pipeline-ul serviciul de garantie si altele (bine normal ca nu se aplica la toate dar in mare parte da).
Dar trebuie sa admit m-am mai uitat si asta pare chiar buna: Gainward GeForce GTS 250 Deep Green 1GB DDR3 256-bit Placa video - PC Garage ciudat ca nu am gasito prima data cand am cautat oO.