Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
04-07-2010 15:50 #2696 SP
Junior Member
PSP 3000 brickuit
O cunostinta de-a mea detine un PSP 3000. La vremea cand l-a cumparat acesta nu putea fi modat decat prin metoda aceea temporara unde trebuia sa respecti anumite lucruri pentru a nu i se duce modarea (a nu scoate bateria dinauntra, a nu lasa bateria sa se descarce etc.). A incercat sa instaleze un firmware 'full' (5.50 GEN D2) si acum nu se mai deschide absolut deloc. Am incercat sa facem schimb de baterii dar tot nu se deschide. Am intrebat o persoana care modeaza PSP-uri ce-i de facut si aceasta mi-a spus ca trebuie schimbata placa de baza cu una de la un PSP 2000. M-am gandit ca totusi ar putea functiona din nou si daca s-ar incerca din nou o modare pe el.
La deschidere beculetul verde este aprins dar nu se afiseaza nimic pe ecran. Deasemenea cand il bag la incarcat beculetul devine portocaliu, deci se comporta normal numai ca pe ecran nu apare nimic.
Poti face ceva in legatura cu asta? Daca da as vrea sa stiu pretul.
Multumesc anticipat!
PS: Mi-am modat 360-ul la tine si profit de aceasta ocazie sa-ti multumesc! Merge perfect! Desigur la reputatia pe care o ai nici nu ma indoiam!