Quote Originally Posted by scofield91 View Post
Userul: moneymaker / daniel1202
IM:simdaniel_legolas
Calificativ: neserios si tepar
Problema: Am pus acest anunt si m-a contact aceasta persoana pe ymess spunand ca are jocul Clive Barker's Jericho. Ne-am inteles la bani si singura problema era ca nu este din Bucuresti ci din Slatina. I-am spus sa mi-l puna la posta si platesc ramburs si transportul. Soseste pachetul in 5 zile si la posta nu te lasa sa-l verifici (ce-l putin la mine in cartier) si platesc,ajung acasa si cand deschid pachetul SURPRIZA!!! In loc de Jericho primesc Banjoo-Kazooie

Incerc sa iau legatura cu el si nimic, nu mai raspunde nici pe forum nici pe mess. Acum eu l-am cautat pe forum si am gasit un anunt dat de moneymaker unde lasa ca metoda de contact idul de mai sus, iar Monky mi-a spus ca daniel1202 are ca adresa de e-mail idul acesta. Ce-i si mai ciudat ca ambii la contact details au ca oras trecut Bucuresti, iar ca varsta 19 ani.....dar pe plic adresa este scrisa de un pusti de maxim 12 ani
Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
se pare ca useru bucovina a mai pacalit pe cineva de pe forum, am primit un pm de la useru dad ca a facut schimb cu useru bucovina si nu a mai primit jocu de doua saptamani aveti grija ca pe mine ma pacalit si vad ca a inceput sa o ia ca pe o afacere
Amandoi au ban temporar pentru neseriozitate... Daca nu doresc in nici-un mod sa rezolve problema, vor avea BAN forever si vom lua toate masurile ca sa nu mai poata vinde nimic pe CG.