Primul contact cu o consola l-am avut prin `99 cand varul meuB s-a hotarat sa-mi dea drept cadou o consola neagra cu 2 butoane albastre(nu mai stiu cum se numea
dar tin minte ca mergea cu casete calbene
). Ce-i drept m-am jucat pana am rupt consola
(mai degraba s-a ars).
Dupa aceea prin 2000-2001 am primit o "consola" mai ciudata(o tastatura ce mergea cu casete galbene). Avea 2 gamepad-uri.
Dupa ce am primit consola aceasta toti prietenii mei din bloc + cei ce erau mai mari ca mine, cum ma vedeau ma intrebau daca pot veni sa se joace. (fapt ce mi se parea ciudat pentru ca majoritatea aveau console , sau asa se laudau)
Pana la urma s-a stricat si aceasta mai tarziu.
Dupa aceea un prieten si-a luat un PC. Veneam la el si jucam Mortal Combat 2 si mai tarziu GTA 3.
Tot acest prieten, dupa un timp, si-a luat alt PC mult mai performant( Eu nu aveam PC pt ca nu eram interesat sa am unul al meu atat timp cat eu si inca un prieten mergeam in fiecare zi la prietenul cu PC performant).Mentionez ca mama lui stia deja ce vrem cand ne vedea la usa
Dupa care, ajungand la concluzia ca un PC cu internet este chiar necesar, m-am rugat de parinti si am primit unul chiar foarte performant. (pe acela il foloses acum).
Dupa o perioada foarte tare in care jocurile erau pe primul plan, am fost la un prieten ce avea un PSP 3004.
Am fost atat de incantat incat am stran banisi mi-am cumparat si eu unul( Era o promotie cu nfs undercover). Am continuat sa ma joc pe PSP pana am inceput sa ma simt dezamagit
. Parca vroiam altceva.
Intr-o zi s-a intamplat ceva extraordinar.............Am vazut un ps3 cu GTA IV la un prieten( atunci a inceput nebunia) Am inceput sa strang bani, am vandut psp-ul si mi-am cumparat un ps3 slim 120GB+ Assasin Creed 2 si mai tarziu GTA IV(jocul pentru care mi-am cumparat ps3-ul).
Ps3-ul il am si mi se pare extraordinar!
Sper ca nu v-am plictisit:d.
ps: sunt forte multumit ca ps3-ul l-am luat din banii stransi de mine. Satisfactia este foarte mare!![]()