Quote Originally Posted by MonkY View Post
P.S. Vad ca in loc sa fii multumit ca te poate ajuta RvsS (care nu are nicio obligatie)... te iei de toti si de toate. Cu o astfel de atitudine, o sa fie cam dificil...
Man, daca ai fi in situatia mea...cred ca ai fi mult mai agresiv, sa nu zic mai mult. Ce ar trebui sa fac ? Sa plang de bucurie ca stau cu un xbox defect in garantie si nu pot face nimic. N-am zis nimic rau de RvsS si nici de restul, le-am multumit pentru sfaturi. Din pacate cu asta am ramas pana acum, la telefon toti sunt amabili, dar nimeni nu e in stare sa rezolve nimic.

RvsS, iti dau pe PM un link cu scanul de pe factura si alte informatii, poate asa ajunge la tine, se pare ca mail-ul nu a ajuns

/offtopic.
Cat despre "rromanica", nu te simti ofensat - asta e realitatea - si eu sunt roman. Si tu esti. Si sunt romani care sunt oameni de calitate : inteligenti, amabili, culti, politicosi, etc. Din pacate sunt o minoritate - uita-te in ce rahat suntem toti, uita-te cum sunt drumurile, uita-te ce "muzica" are "successuri" la noi, uita-te cum vorbesc majoritatea tinerilor si mai ales cum scriu...uita-te cate telefoane si mail-uri trebuie sa dau ca sa rezolv o garantie...