Quote Originally Posted by sekhemet View Post
daca da consola RRod,salvariile raman pe hard si cum hardul este detasabil,nu ai nevoie de MU sa pastrezi salvariile
e simplu...scoti hardul de la consola RRodata si il montezi pe cea noua...nu faci decat cateva miscari care ocupa mai putin timp decat sa copiezi salvariile
Degeaba. Content-ul (cumpărat/downloadat) răm�ne pe consola originală. Ce se salvează pe HDD respectiv MU e una, ce se salvează �n consolă (acele informații tip licență) e alta...

E super aiurea așa.

Dau un scurt exemplu (pe mine) - nu mă dau mare...cred că toată luema știe că sunt un arcade bastard

- eu am cumpărate de pe XBL Marketplace peste 28 de Arcade games. Sunt salvate pe HDD (cu tot cu salvări) - unele n-au salvări...sunt mai ciudate -. Ei bine, eu azi de iau RRoD sunt pa! , deoarece acea licență (�mi scapă termenul exact) e salvată �n xbox. De mut HDD-ul pe altă consolă jocurile sunt văzute ca jocuri demo (trial). Deci, trebuie să le cumpăr again...

Există o soluție la această problemă dar...e cam beta (au pățit-o niște prieteni...)

Xbox.com | System Use - Transferring Content Licenses to a New Console

...oricum o să ajung la acel link. Cu noul Jasper...(nici nu vreau să mă g�ndesc) - altă tonă de MSpoints...

*p.s.

Așa se �nt�mplă și la Themes (sunt active doar pe consola originală)

- sorry dacă e cam confuz reply-ul meu.