Quote Originally Posted by MonkY View Post
P.S. Chiar nu as vrea ca in loc de "Addon pack for Just Cause 2" sa caut "Pachet extra pentru Cauză Dreaptă 2".
Ba eu vreau! Paraşută Haos şi puşcă de asalt Ochiul Boului (Bull's Eye Assault Rifle in textul original, n. tr.)!

On: Sincer, "lipsa" de limitari PS3/ PSN se face simtita destul de puternic. Concret: au anuntat si ofera jocuri fara blocare regionala. Este perfect atat timp cat esti suficient de informat incat sa stii ca add-on-urile nu functioneaza doar pe criteriul zona 1/2 etc ci sa fii atent la codul jocului, vezi exemplul Unchated 2. Sa nu mai spun ca am descarcat unicul dlc Infamous 2 si am constatat nu numai ca-l pot descarca doar de pe PSN Store UK, ci trebuie sa joc jocul DOAR pe contul UK pentru ca acel continut sa-mi apara in joc.

Mai mult: acum avem PSN+. Sa spunem ca in prezent nu ofera nimic atat de atractiv incat sa cumparam + in ziua lansarii. Dar maine? Toti avem cel putin doua conturi, US si UK, sa nu mai vorbim de un al treilea si chiar un al patrulea. Pe care dintre ele il transformam in +?