Indragita cantareata Madalina Manole a fost gasita miercuri dimineata fara viata, in locuinta sa din Otopeni. Avea doar 43 de ani, si ca sa fie vestea si mai cumplita, astazi era ziua ei.
Cantareata Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei, miercuri dimineata, in locuinta lor din localitatea Otopeni.
Purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca la ora 6.30, serviciul unic de urgenta a fost anuntat ca o femeie de 43 de ani a fost gasita decedata la locuinta sa din localitatea Otopeni, confirmand ca este vorba de cantareata.
Sotul artistei a declarat autoritatilor ca aceasta ar fi luat medicamente, insa pana la efectuarea necropsiei nu poate exista o pronuntare asupra cauzei decesului.
Madalina Manole ar fi implinit miercuri 43 de ani. In loc sa-si sarbatoreasca aniversarea, va fi plansa de cei care i-au iubit cantecele, in peste 20 de ani de cariera.
Problemele cardiace de care a suferit in timpul sarcinii s-au agravat se pare in aceasta primavara, si in luna mai a acestui an Madalina Manole si-a anulat turneul de lansare a celui de-al noualea album, internandu-se in spital.
Medicii i-au diagnostocat atunci o insuficienta cardiaca, dar cum si ea, si sotul vorbeau doar de "oboseala si stres", nu si-a imaginat nimeni ca problemele sunt atat de grave incat sa o doboare. via stirileprotv.ro