Quote Originally Posted by Enthroll View Post
Diesel, ai uitat de cateva aspecte la care s-a lucrat in acesti ani:
- 3D
- PS MOVE
- Yamauchi racing in the Lexus - ISF (time and money consuming )

intre timp au lucrat si la GT PSP. nu ii iau apararea, dar merita luate in considerare toate aceste aspecte si sincer nu cred ca poti evalua corect daca nu ai produsul finit in maini.

come on.. it's Polyphony Digital, not Blizzard Entertainment.
Despre tinutul in loc pentru incorporarea noilor tehnologii am zis pe threadul asta cu cateva pagini inainte, aici e mana Sony. Asta vreau sa zic, ca nu dureaza atat de mult lucrul la un joc... le-a luat atatia ani pentru ca se ocupa de multe lucruri in acelasi timp. Va lua inca 5 ani pentru GT6 pentru ca vor avea si pe viitor de scos versiune pentru PSP, de incorporat noi tehnologii etc.

La fel ca in cazul Blizzard. Nu are cum sa fi luat 10 ani munca la Starcraft 2, numai ca au avut de lucrat mult si bine la cealalta megasursa de bani—World of Warcraft. De aia nici Diablo 3 nu o sa apara prea curand. Ei, dar macar daca ar fi mai sinceri cand is intrebati de noi jocuri, nu vechea replica: "Stam la un joc cat credem noi ca trebuie stat, pana iese perfect" Da, da... pana termina, de fapt, cei din echipa munca la alte proiecte mai importante pentru ei in momentul ala.