Single post: Mturk (Amazon)
-
16-07-2010 21:48 #2923 SP
Banned
am renuntat la site`ul asta si m`am resemnat desi poti face o afacere cu el. dupa cum spuneam aveam 2 conturi, unul Romania(am renuntat la el ca tot ce faceam in mod normal a fost bagat pe US sau a disparut) si unul pe USA. intai m`a banat pe cel de USA(aveam 230$ netrasferati in amazon, toti platiti fara pending facuti in aproape 2 saptamani cu somn de lagar) si 2 zile nu am mai facut(le`am dormit, dupa nebuneala de ~16 ore pe site ca sa nu ma aleg cu nimic), si cand sa intru pe cont a aparut ca e suspendat. le`am trimis mail, si mi`au spus ca pt. double-account mi le`au suspendat pe ambele. problema e contul de pe care am apucat sa comand camera vietii si bricheta zippo, imi apare parola gresita. e imposibil sa fie gresita ca m`am logat de zeci de ori cat sa ma uit de comenzi si sa invat calumea amazonul. in concluzie mi`au schimbat parola si e posibil sa imi fi anulat si comenzile. in concluzie cred ca m`am chinuit degeaba 1 luna si ceva sa fac mizeriile alea de transcriptii audio care imi mierleau urechile ca sa inteleg ceva in vajaiala si toate panaramele de hituri cu confirmare mail(acum primesc cate 20 mailuri pe zi spam), iar in final nu m`am ales cu nimic. sa`i ud in gura, daca eu am gresit cu ceva. inteleg sa`mi fi suspendat contul de USA, dar macar il lasa naibii pe cel din RO ca mai lucram macar la casting words(care sta 1 saptamana sa te plateasca). am experimentat si mturku, din pacate s`a terminat prost pt. mine. TRANSFERATI TOTI BANII IN CONTUL AMAZON, SI CUM FACETI 30-40$ COMANDATI CEVA SA FITI SIGURI CA NU SE INTAMPLA NIMIC. DACA MAI PRIMESC MACAR BRICHETA ZIC SARU`MANA