Single post: Proiect Acvacris

  1. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Proiect Acvacris v0.3

    Am ajuns in ziua 9. Am mai plantat cate ceva... asa ca fac un mic update al proiectului. Todata, folosindu-ma de priza programabila, am trecut la un program un pic mai mare de lumina (pana la achizitionarea unui sistem de CO2):

    09:00 - 14:00 lumina pornita
    14:00 - 17:00 lumina stinsa
    17:00 - 22:00 lumina pornita
    22:00 - 09:00 nani

    P.S. Am renuntat la carasei... dupa ce mi-au "devorat" cateva plante si facut o mizerie de nedescris. Inca incearca sa-si revina acvariul dupa "vizita" lor.

    P.P.S. Astazi mi-au venit ceva idei. In primul rand, ma gandesc sa pun o mica perdea de aer (un furtunas montat intr-un colt al bazinului, cu gaurele in el) prin care sa treaca nebunaticii. Deasemenea, am mai achizitionat o nuca de cocos (arata superb in acvariu, iti da impresia de casuta de indian) careia i-am aplicat 3 gaurele in partea de sus si in care voi monta o piatra de la pompa de aer... in felul acesta bulele iesind prin cele 3 gaurele si dand impresia ca "iese fum" din casuta indianului. Am luat si niste silicon rezistent la apa pentru a "lipi" ceva pietre de interiorul nucii de cocos (altfel mi-e ca vor ridica bulele casa cu totul). Revin dupa ce termin ideea
    Attached Images Attached Images proiect_aquacris_v0.3b.jpg