Single post: Propuneri.. again :)
-
Admin

Originally Posted by
poolonik
o idee pentru adminii(creatorii) acestui forum daca se poate la urmatoare revizie grafica a acestui websait( sau cum i se zice) sa nu mai fie fundalul negru deoarece de cele mai multe ori vizitez acest forum noaptea si fiind intuneric in camera +fundalul negru nu vad tastatura .
No offense, este o problema de care ma lovesc eu .

La un moment dat a fost creat si un style mai light. Nu a prins, si mi-a creat numai probleme (la fiecare update, bugfix, problema... trebuia sa lucrez de 2 ori mai mult). Sorry...
Referitor la problema cu "intunericul din camera", incearca sa-ti iei un monitor cu luminozitate mai buna (sau tastatura luminata daca vrei sa o vezi cand scrii - desi ti-as recomanda sa inveti "blind method", vei avea numai de castigat). Recunosc ca initial imi placeau si mie site-urile "stralucitoare", dar mi-am dat seama in scurt timp ca o sa orbesc daca voi continua sa le vizitez zilnic cateva ore pe zi. De aceea am si mers pe aceasta culoare (care btw, nu este black - daca tu vezi fundalul negru, atunci revin la recomandarea initiala, de a-ti schimba monitorul - sau macar fa-i o calibrare).