Single post: Ultimul joc devorat

1. #102 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Call of Duty 5 (World at War) - 1k/1k

9.0 (AI prost! ) - nu te ajută deloc (sau hai 5%).

+death cards! (Deci recunosc, sunt obsedat după ele (mereu am fost fascinat de tarot, iar astea au picat la fix). Să nu zic de ce descriere are fiecare....excepțională! Nu știu cum sau de unde, dar jur că-mi fac rost de un set complet, fie el home made sau cumpărat). [info. and history] - așa pentru cultură generală
    +story
    +graphix
    +movies
    +weapons
    -music (da, ascult muzică rock de c�nd mă știu dar...parcă muzica rock nu prea merge cu al II-lea Razboi Mondial . Ceva mai sad...mai deprimant...mai pesimist...you know SAD STUFF! - sau heroic) [
    ] (da, știu e main theme-ul din Medal of Honor (Michael Giacchino 1999), nu-s prost, dar...despre asta vorbesc. Muzică din asta merge...
    -AI (e teribil...no comment)

Acum mă joc Nazi Zombie Mode 4 fun

*p.s.

Death Card-ul meu preferat este -> Card #3: SUICIDE KING ** (aici e #7)
    Attached Images Attached Images ace-spades1_v2-article_image.jpg eight-hearts_v2-article_image.jpg five-diamonds_v2-article_image.jpg four-clubs_v2-article_image.jpg jack-spades_v2-article_image.jpg joker1_v2-article_image.jpg king-hearts1_v2-article_image.jpg nine-diamonds_v2-article_image.jpg queen-hearts1_v2-article_image.jpg six-clubs_v2-article_image.jpg ten-clubs_v2-article_image.jpg three-diamonds_v2-article_image.jpg