Vreo 10 milioane de console vandute doar in US in 6 luni vi se pare putin ? Eu cred ca pe criza asta s-au vandut chiar extraordinar de bine... Peste tot vezi caderi de vanzari cu cel putin 50% (piata auto, imobiliare, electronice, etc.) si vezi ca totusi Xbox 360 si PS3 au crescut (PS3 chiar cu aproape 50%)... Cum Dzeu sa zici ca sunt putine ? Mai ales ca nu vorbim de o noua generatie de console, ci pur si simplu clienti/gameri noi "acaparati"... la ani dupa lansare.

Nu mai vorbim ca daca punem un minim de 10 jocuri vandute per consola, rezulta usor cel putin 100 de milioane de jocuri vandute in 6 luni... doar in US ! Nu mai vorbim de accesorii, gold, dlc si alte alea... Eu chiar ma mir ca pe astfel de vremuri industria de gaming (in special a consolelor, la PC vad ca s-a dus in jos) mai si creste.

P.S. Si sa nu uitam ca de-abia de anul asta Sony a anuntat ca vinde consola in profit. That's crazy... sa nu ai profit pe vremuri cand merge totul bine... dar sa faci profit pe criza. Cred ca ar trebui sa mai luam si noi romanii niste lectii de management, nu ?