Single post: Tigara electronica
-
25-07-2010 23:36 #3517 SP
Junior Member
m-am cam carait cu sotia..
toata ziua am stat pe forum,dar tot nu am reusit sa ajung la zii,sunt pe la pagina 136,mai am putin..
2 cuvinte despre cum am ajuns la eT..
am cam 25 de ani de fumat "analoage",toate natiile de tigari,in ultimul timp fumam slim light..
daca nu venea criza nu cred ca ma gandeam sa ma las de fumat,chiar a-mi place sa fumez si in atatia ani s-au format tabieturi...
noroc cu criza..zic eu..
deci 1 cartusi de tigari pe saptamana eu,un cartusi sotia...nu ma mai descurcam cu banii fratilor,pe luna ma costau numai tigarile 600 lei...greu..
luna trecuta,un prieten de-al meu mult mai tanar,a inceput sa scuipe sange..internat in spital..investigatii..un plamat aproape terminat...de la tigari (zic doctorii)
ee treaba asta,colaborata cu problemele financiare,m-au facut sa renunt la tigari,atat eu cat si sotia..
toate bune si frumoase din gura..
dupa 2 saptamani,sotia nu mai avea probleme se mai gandea la tigari din ce in ce mai rar..
eu ..simteam ca inebunesc numai la tigari ma gandeam,ajunsesem sa fumez pixuri goale pe la munca...nu stiu ce era mai rau,lipsa de nicotina parca nu am simtit-o asa rau(cel putin asa am eu impresia),dar ticurile era greu sa trec peste ele...
tot cautand pe net,despre cum sa trec mai usor peste starile astea.....am dat peste tigarea electronica..am citit cat de mult am putut..ca norocu in ziua respectiva era zii de salariu,am luat banii..nu am mai rezistat..am dat tl la un nR de pe un site,care se ocupa cu comercializarea eT.
am luat DSE 901,2 bucati,p mine si sotie...
probleme nu am,decatca stau cu frica ca se termina bateria cand mi-e lumea mai draga...problema asta cred ca o rezolv cat mai curand...am vazut tot felu de improvizatii pe forum(sper sa pot achizitiona si eu o chestie de aia
alta problema ar fii ca nu se prea gasesc lichide cu arome,cel putin eu nu am gasit decat high,cam tari pt mine,ustura rau...am gasit lichid zero dar fara aroma...cam naspa..l-eam amesecat,parca e un pic mai bine..
cam atat ca e tarziu..
si toata ziua am stat pe forum...
un singur lucru mai zic...de analoage nu ma mai apuc..chit ca v-a trebuii sa ma duc in china dupa eT..

aaa am uitat..astachiar ca e ulimul lucru care-l mai zic in seara asta..
acum vreo sap.intr-o seara hop musafirii...ne-am apucat de sprit..si baga mare...eu eT,sotia eT,musafirii analoage...
binenteles ca s-au terminat bateriile,dar nici de-al naibii nu am pus gura pe analoage...deci se poate...