V3-ul branduit de dolce & gabbana nu l-am adus in discutie pentru ca face parte dintr-o clasa de telefoane destul de demodate, dar poti sa le pui in aceeasi oala, toate au preturi exorbitante raportate la capabilitatile lor.

Revenind la Iphone, zi-mi si mie niste aplicatii revolutionare pe iPhone, din ce am auzit "I am rich" e cea mai avansata aplicatie care foloseste tehnologie de ultima ora.

Concluzia ca imi aleg telefoanele dupa poze nu stiu de unde ai tras-o. Daca citeai atent vedeai ca am scris "Iphone nu e decat un ipod cu cartela sim" (ipod touch ca sa fiu mai explicit). Daca citeai si mai atent scriam ca "n-am fost niciodata adeptul ipodurilor, preferand mp3 playerele normale, iphone nu imi place deloc". Pui toate astea cap la cap si rezulta ca: 1. Iphone e un Ipod cu cartela sim. 2. Nu imi plac Ipodurile -> nu imi place nici Iphone. Got it ?

P.S. Varsta am lasat-o intentionat pe profil, sa vad cat de repede se leaga cineva de lucrul acesta.
P.P.S. Ultimul post in legatura cu Iphone. Vad ca ma atacati repede daca zic ceva de rau de bijuteria voastra