Thanks goes to angelcrying pentru foto, eu am fost atat de lenes (a se citi: nerabdator sa-l vad postat) incat nu m-am invrednicit de unul singur. Dar daca vreti foto cu detalii, just ask!

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Ma mir ca ai rezistat sa nu dai cu termometrul cu infrarosu'... eu chiar ma gandeam ca in perioada de vara sa-l tin pe post de breloc (am inceput sa masor tot ce misca cu el)

Sunt curios insa de unde l-ai luat, si cat ai dat (daca nu e confidential). Si asteptam o prezentare pt. Kinect, pt. ca atunci sunt sigur ca va fi si prietena mai incantata de "feon"
Nu-i al meu. Pe la mine pe acasa popoesc tot felul de instrumente de la cativa amici si colaboratori de-ai mei. Dar nu, din principiu nu folosesc termometrul si aparatul de masura pe orice. Pentru ca sunt deja tipicar pana la nebunie. Daca as masura peste tot, mi-as justifica paranoia. Imagineaza-ti un final de putere Rotel (nu, nu marca de foenuri ) 5 x 100 W / 8 Ohm, care cantareste 30 kg si al carui transformator toroidal masoara in diametru circa 25 cm. Ce zici, se incalzeste?