Hm... despre partea cu impresia artistica, joacele in cauza au o cromatica diferita. Crysis e mai colorat, poate prea colorat, nu e iarba in natura asa verde ca in crysis Killzone 2 e mai real, mai gri. Ai senzatia de camp de lupta, de oras in ruine, simti in gura praful, simti in nas mirorosul ala greu, te introduce in atmosfera mult mai bine ca si acest Crysis.

Despre partea tehnica, habar n-am asupra detaliilor tehnice din spatele joculetelor, cum am putea judeca aceste aspecte? Cum am putea judeca tehnologiile din spate, nestiind ce se ascunde sub imaginea de pe display? Pe ce te bazezi cand zici ca Crysis 2 este superior tehnologic?

LE: Caut pe net niste documentatii in acest sens chiar acum, m-ai facut curios.

PS Mi sa pare foarte fain asa, comparam al mai bun joc de PC care costa o caleasca de bani cu un joc care ruleaza pe "hardware-ul atat de depasit al PS3 ))))) " Tare nu? Revin cu ce am gasit.

LE: Am rulat Crysis pe un 3870x2, a costat o caruta de bani troaca aia de placa care mi-a facut numa nervi. De fapt am incercat sa il rulez, cu sliderii trasi in dreapta, in directx10 si aveam cu nush cat antialiasing, 1 fps, nu 3 Da, a mers pe low mediu la 20-25.

Reveniiiiiiiiiiit Ni aci, ce zic tovarasii astia, au pus si poza:

KillZone 2 Vs Crysis: Screenshot And Graphics Comparison

Cu ce-i mai bun Crysis? Care is lucrurile alea cu care e peste "partea tehnica" din K2? Sau din Uncharted 2? [True, sunt fan K2 si U2 ]