Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Naruto Ultimate Ninja Storm 2
-
Senior Member
Demo-ul este destul de reusit, desi speram la mai mult. E bine ca acum poti face 2 jutsuri diferite intr-un singuri meci, plus ca acum gameplay-ul e mai fluid ca in titlul precedent ( in ultimele zile am butonat in special Storm 1 ). Cel mai proeminent aspect este absenta ougi-ului ( Special Move ), dar mai sunt probleme care trebuie reparate. De ex, viata adversarului ( Kakashi ) este dubla. Pe langa aceasta, Kakashi mai are si chakra nelimitata. Alt lucru nemultumitor este lipsa Awakening Mode. Desigur, din demo am tras concluzia ca am jucat unul din primele nivele, unde Awakening Mode poate fi " interzis " ( la fel ca si in Storm 1 ). Una din cele mai bune parti este ca acum apar si mini-clip-uri in timpul jocului, si nu doar o simpla lupta. Demo-ul este, asa cum am spus, destul de reusit, dar imi ridica mai multe semne de intrebare asupra produsului final. Defapt, nu ma indoiesc ca va fi un joc bun, insa ca si demo... lasa de dorit. Un singur caracter jucabil...e cam putin. Desi grafica a fost foarte buna, nimic de reprosat, ar fi fost o idee sa nu fii uscat imediat dupa ce iesi din apa
( vezi Kakashi ).