Demo-ul este destul de reusit, desi speram la mai mult. E bine ca acum poti face 2 jutsuri diferite intr-un singuri meci, plus ca acum gameplay-ul e mai fluid ca in titlul precedent ( in ultimele zile am butonat in special Storm 1 ). Cel mai proeminent aspect este absenta ougi-ului ( Special Move ), dar mai sunt probleme care trebuie reparate. De ex, viata adversarului ( Kakashi ) este dubla. Pe langa aceasta, Kakashi mai are si chakra nelimitata. Alt lucru nemultumitor este lipsa Awakening Mode. Desigur, din demo am tras concluzia ca am jucat unul din primele nivele, unde Awakening Mode poate fi " interzis " ( la fel ca si in Storm 1 ). Una din cele mai bune parti este ca acum apar si mini-clip-uri in timpul jocului, si nu doar o simpla lupta. Demo-ul este, asa cum am spus, destul de reusit, dar imi ridica mai multe semne de intrebare asupra produsului final. Defapt, nu ma indoiesc ca va fi un joc bun, insa ca si demo... lasa de dorit. Un singur caracter jucabil...e cam putin. Desi grafica a fost foarte buna, nimic de reprosat, ar fi fost o idee sa nu fii uscat imediat dupa ce iesi din apa ( vezi Kakashi ).