A man is taking a walk in Central park in New York. Suddenly he sees this little girl being attacked by a pit bull. He runs over and starts fighting with the dog. He succeds in killing the dog and saving the girls live.
A policeman who was watching the scene walks over and says:
"You are a hero, tomorrow you can read it in all the newspapers:
'Brave New Yorker saves the life of little girl' "
The man says:
"But I am not a New Yorker!"
"Oh then it will say in the paper in the morning: 'Brave american saves life of little girl'" the policeman answers.
"But I am not an american!" says the man.
"Oh, what are you then?"
The man says:
"I am pakistani!"
The next day it says in the paper: "Islamic extremist kills american dog. Connections to terrorist network are possible"

Un barbat naufragiaza pe o insula pustie si ramane acolo 10 ani. Intr-o zi o fata frumoasa inoata pana la insula intr-un costum de scafandru...
Barbatul: "Buna! Sunt foarte bucuros sa te vad."
Fata: "Buna! Se vede ca esti aici de mult timp. De cat timp n-ai mai fumat o tigara?"
Barbatul: "De zece ani!"
Fata trage fermoarul de la un buzunar al costumului si scoate o tigara pe care i-o da barbatului.
Barbatul: "Oh multumesc din suflet!"
Fata: "Si de cand n-ai mai baut ceva?"
Barbatul: "De zece ani" Fata trage fermoarul de la un buzunar mai mare si scoate o sticla de whiskey pe care i-o da barbatului.
Barbatul: "Oh... multumesc mult. Esti ca o zana buna!"
Fata (coborand fermoarul costumului): "Si ia spune-mi, de cand n-ai mai avut o partida...?"
Barbatul (foarte entuziasmat): "Oh, Doamne, sa nu-mi spui ca ai si crose de golf acolo ?!?..."

Popescu are, de ani intregi, prostul obicei de a se sprijini cu mana de perete, in momentul in care vrea sa se
ridice din pat. Cu timpul, pe perete s-a facut o pata urata, care strica aspectul dormitorului. Vine si momentul
zugravitului. Popeasca il conduce pe zugrav prin toate incaperile apartamentului. In cele din urma, ii spune:
- Va rog sa veniti acum si in dormitor, sa va arat unde obisnuieste sotul meu sa-si puna mana in fiecare dimineata cand se trezeste... La care mesterul:
- Multumesc frumos, doamna, dar, daca se poate, as prefera mai degraba un paharel de tuica...