Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS3: Cinavia DRM - impotriva pirateriei
-
Member
monky nu cred ca m-am exprimat eu bine ,dar hai sa zic ca tine ca imi place sa fur ca vad ca asta ti-e concluzia.sper ca iti dai seama ca pot oricand sa ma uit la filme si pe pc dar daca tot am vazut ca se poate si pe consola am preferat sa o folosesc si pentru filme(mai ales seriale).Sunt nascut in 83 asa ca prin 90 am prins multe seriale si filme care le dadeau pe la italieni sau chiar si la noi,asa ca m-a prins febra nostalgiei,adica sa revad filmele si serialele cu care am crescut.ce nu ai inteles e ca nu am nici o problema materiala si pot sa achizitionez oricand orice(pare ca ma laud dar daca tot ai adus vorba de asta am vrut sa o clarific si pe asta).acum,spune-mi te rog de unde pot sa cumpar beverly hills 90210,twin peaks,blade runner cu titrare in romana?pot sa raspund eu?de nicaieri.am cautat de m-am saturat.si ca sa-ti mai raspund si la alta intrebare:am si in hdd extern partitionat pt fat32.si da, cand am cumparat consola am luat in considerare si faptul ca poti sa vezi un dvd,un blu-ray sa intri pe net etc.sincer sa fiu de abia la o luna dupa ce am luat-o am aflat tot de pe site-ul asta ca poti sa vezi filme gen avi pe consola.inteleg de ce recurge sony la astfel de masuri,dar eu altceva vreau sa spun,oare traim intr-o tara chiar asa de dezvoltata unde gasesti orice oricand?te las pe tine sa raspunzi la intrebarea asta
.ok e rau sa furi dar ofera frate alternativa.nu poti sa nu oferi nimic si sa te astepti ca lumea sa stea cuminte,nu?eu iti inteleg opinia,sincer!si spre dosebire de tine eu nu ma grabesc sa-ti fac repede o caracterizare de gen:nu ai bani cauta-ti job,sau daca esti hot nu te scuza s.a.m.d.
P.S. Ms pt link.Dar totusi nu ti se pare cam ciudat ca desi toata lumea injura pirateria tot apar playere care citesc orice format?
Acum sper ca nu ramanem suparati unul pe altul,k?Nu vreau sa-ti schimb conceptia despre viata dar nici nu vreau sa-ti bati 'carnaciorul' de mine fara motiv.Daca vrei sa-mi faci o caracterizare scoate-ma la o bere,cafea,suc vezi cum arata un torrent lover (cum crezi ca sunt) si vorbim ca oamenii nu ca doua porecle pe un forum.postul asta poti sa-l si stergi dar macar citeste-l si daca tot o sa ma vezi ca omul care distruge economia,ei bine,atunci asta e,poate chiar sunt.pune-ma la zid si impusca-ma.
te mai intrebi ceva totusi:cum e sa vezi totul in alb si negru?
acum vad ce mult am scris poate un administrator sa stearga 'manifestul' sa nu ocupe spatiul la ostire asa de importanta!