Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Pofta buna in oras...
-
Senior Member
Ok hai ca fac si eu o recomandare, poate chiar 2
Nume: Ruby Tuesday
Descriere: Restaurant cu specific american. Au restaurant si pe Bd.Decebal (chiar pe langa piata Alba Iulia) si in Mall Vitan. Momentan cel de pe Bd.Decebal este in renovare.
Adresa: BD. DECEBAL NR. 4, Bl S11 sau BUCURESTI MALL VITAN
Contact: Tel: 323.78.71 / 323.08.87 pentru cel din Bd.Decebal si 320.36.72 / 320.36.73 pentru cel din Mall Vitan
Harta: Aveti aici locatia exacta http://www.ghidul.ro/harta.php?x=-493&y=-58
Program: L-V: 10-24; iar pentru weekend nu cunosc exact dar cred ca este la fel
Mancare: Nota 10/10. Perfecta. Mereu cand imi este foame merg acolo si plec saturat. Mancare pentru americani. Multa
(bine pentru fizicul meu
)
Preturi: Destul de mari. Un hamburger ( cu o felie de carne destul de groasa) este vreo 16 ron, coastele sunt imense ( lungi de tot, mananci si acasa din ele) sunt parca vreo 40ron. Cam asta am mancat pe acolo. Meniul este mare deci aveti de unde comanda. Au si Buffalo Wings (foarte iuti cica). In schimb sucurile sunt scumpe. 8-9 un lipton icetea. No way ..
Servire: Perfecta. Comezile dureaza maxim 10-15 min, mereu cum ridici mana cum vina cel/cea ce te-a servit si de intreaba ce doresti sau de ce ai nevoie. La fel, comenzi pe PDA.
Recomandari: hamburger, coaste