Eu vroiam sa incerc niste shootere (shmups) sau sa iau snes ul si sa va pun sa faceti un high score la Super Mario World sau un NES cu Super Mario Bros 3 (The wizzard anybody ?) sa va vad acolo ce puteti (sa nu mai zic de un Contra sau de un Bionic Comando). Pentru cei plictisiti de concursul curent ma gandeam ca un Gameboy cu tetris este un chalange destul de mare si o alternativa placuta.

Personal mi-a parut foarte bine ca s-a organizat un concurs de fighting (desi nu eram prezent si nu sunt un cunoscator, chiar imi place sa ii privesc pe altii cum se caftesc) - unde am inteles ca Mister Juice a rulat.

Cel mai mult m-a "dezamagit" concursul de Fifa care a durat enorm si multi au fost nemultumiti de timpul "pierdut" - totusi acest gen de concursuri este prea "elitist" pentru o intalnire unde participa si fete (sa nu mai vorbesc de mironositele care au plans de plictiseala) si nu o spun cu rautate dar, aceste concursuri ar trebui sa fie mai variate (platformere, shootere, karaoke, inteligenta, puzzle, fighting) si in sesiuni scurte. (fiind un numar mare de participanti ar trebui fiecare sa aiba ocazia sa isi etaleze talentul)

Cei participanti cred ca au vazut cat de bine a fost primit concursul de karaoke (multt mai bine decat data trecuta unde am gajait doar eu si cu Roby- am remarcat 3-4 talente extraordinare pe langa Studentul au mai fost si istrategie si inca cineva - imi scapa acum si imi cer scuze -> care au rulat super fin - scoruri extrem de mari fata de ceilalti) Chiar nu stiu cum s-a desfasurat concursul de Wario (dar se pare ca nu au fost poze - deci n-a avut prea mare succes) insa as fi fost curios un concurs de Wii tennis (cel dumb down care vine in pachetul wii sport) reprizele fiind scurte si in principiu jocul fiind extrem de intuitiv.

Sper ca data viitoare pe langa goana dupa local (care pare rezolvata) sa avem niste propuneri de jocuri si nu doar din generatia noua, ar merge si street fighter II Turbo (de snes) sau mario kart de N64.