Nush voi dar io nu am problele cu a mea merge foarte bin desi soacte o caldura de la iarna imi opresc caloriferul ca nu mai am nevoie de el ca de am ps3 lol . Nici un freez sau altceva merge foarte bine nu scoate zgomot . Ma gandesc sa imi iau un cooler si un xfps pt ca la shootere nu ma pot obisnui cu controlorul ps3 . Am un model Slim 250 GB + GOW 3 ( am dat 1.500 lei din Carrefou 2 ani garantie , ca jocuri am urmatoarele : GOW3 , Bayonetta , Uncharted 2 , Darksiders , Dante`s Inferno , GTA 4 , Kilsszone 2 , Bad Company 2 , Prototype .)
---------- Post added 06-08-2010 at 05:04 PM ----------
Dar am o intrebare am auzit ca FragFX cam face lag in multiplayer si stanga-dreapta nu merge bine din cauza la fps . Se merita sa imi cumpar un Xfps ?? . Chear vreau mouse pe ps3-ul meu . Si app de ps3 nu vreau sa risc un razboi pe forum dar adevarul e ca ps3 e mult mai bun ca xbox ( scuze pt facii xbox ) chear si noul model Xbox ,, Slim '' iesit acum cateva saptamani . Statisticile arata ca xbox are 50 % rate to fail si ps3 are doar 10% iar wii are 6% totusi cei de la SONY au cam rezolvat problema cu Harduer Failure incepand cu anii 2007-2008 si asta nu o spun doar eu au spus-o si expertii :
( aceasta este prima parte din runda finala Xbos vs ps3 de pefeferat sa va uitati la toate ca sa intelegeti ceva ! ) . In sfarsit mai va intreb odata e bun Xfps folosit atat in campings cat si online . Astept un raspuns aici sau la id-ul de mess : cezar.eusebiu . Va multumesc anticipat