Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul joc devorat

1. #2002 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    BioShock 2@X360 - 1250/1250 - Protector Trials

Foarte bun DLC-ul

[+]
    • Locații noi
    • Sistemul de punctare
    • Exclusive content (am făcut un filmuleț cu toate pe care le-am deblocat) - c�teva poze se regăsesc și �n art book-ul primit cu ediția de colecție (probabil se regăsesc și �n cartea primită cu repture edition, habar n-am - știu doar că aia are cu 80+ de pagini mai puțin).
    • Bonus Trials
    • Ranking System
    • Achievements/Golden Stars
    • Alte aspecte personale...
    [-]
    • Pardon
    Comentarii:
    • Era mai interesant dacă implementau mai des limitări specifice. Ca de ex.: Trial 3 (Folly of Dionysus) te limitează doar la folosirea plasmidelor. No din toate...doar aia e cu limitare, păcat. După părerea mea, Trial 3 (la toate locațiile) trebuia să fie ceva random: pe timp, doar arme, doar plasmide, etc.
    • Era mai interesant dacă se implementa un co-op (local) + Eleanor
    • Dar la un preț de 400 oricum au oferit destule. DLC-ul durează cam 4-5 ore (depinde de tactica abordată, de skill, etc.)
    Nota ZC! <3

Attached Images Attached Images img_1603.jpg