Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
Ultimele doua tin de damage-ul vizual, insa nu inteleg de ce impartirea asta pe "premium cars" si "standard cars". O sa ajungem sa mergem cu o masina standard care n-o sa se strice decat ca performance, dar vizula sa fie intacta.

Sincer, dupa atata asteptare preferam sa nu vad marketing de genul asta.
Premium cars sunt 200 din totalul masinilor prezente in GT5 care sunt "craftuite" special si prezinta abordare mai atenta la toate detaliile incepand de la "third level damage" pana la cockpit facut special. Restul masinilor, din cate am inteles, vor fi portate de pe gran turismo-ul vechi si chiar daca nu li s-a acordat atentia de pe cele premium tot vor arata foarte bine. Daca prin marketing te-ai referit la faptul ca modelele premium vor necesita o taxa in plus, pot sa te asigur ca nu e asa si aceasta denumire provine doar din faptul ca au primit un regim special. Premium sau standard cars GT5 pe mine m-a convins din demo si filmuletele pe care le-am vazut si la cate ore s-au pus in spatele dezvoltarii jocului eu as fi de acord si cu retail price mai mare.
Gran Turismo 5: Premium cars have enough details for PlayStation 4, Yamauchi says - Gran Turismo 5 - PC Games Hardware