Tocmai l-am terminat pe hard - am făcut și c�teva filmulețe (o să le uploadez later).
Ce-i interesant la acest Castlevania este că indiferent cu ce personaj alegi să joci poți să-i dai equip (și să-l faci puternic) cu item-urile deja existente �n inventar. Nu trebuie să faci lv. up la fiecare personaj �n parte.

De ex. eu am jucat marea majoritate a jocului cu Morris dar apoi am trecut la Alucard și doar am schimbat (ce era pe Morris + ce-am mai găsit specific pentru Alucard) și gata.

�n MP totul se �mparte egal (deci am scăpat de jerks care fac rush și fură tot, etc.). Dacă unul deschide un chest, toți din party primim c�te ceva (acest lucru e valabil și pentru gold). Chiar dacă nu ești l�ngă echipă ai posibilitatea, printr-un simplu zoom out, să-i vezi și să le dai c�teva comenzi să te aștepte sau să continue la boss că tu te-ai blocat sau că tu aduni gold sau faci altceva. Am văzut tactica asta �n c�teva patry-uri. Cei mai puternici mergeau la boss iar cei mai mici adunau prostii de peste tot

Totuși...pentru SP trebuia să fie implementat un buton de PAUZĂ lol
Era să uit de EASTER EGG - <3 Konami Man lol

*p.s.

Cred că p�nă str�ng 1,000,000 gold mă apucă revelionul

*later edit*

OST-ul jocului �l găsiți aici: