Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Samsung Galaxy S
-
Member

Originally Posted by
ffocus
De la Orange este cumparat, cu prelungire de contract pe inca 2 ani. Sincer, n-am prea inteles cum este cu Android 2.2 asta, cu Android in general...daca depinde de Samsung, de Google sau de carrier, adica Orange. Este posibil sa nu pot face update in Septembrie? Sper sa pot pune si 3.0 in 2011, totusi telefonul abia s-a lansat acum in vara.
update: din ce am butonat pana azi...galaxy s

iphone
Eu am inteles cam asa: Google cloceste soft-ul nou si cand iese din coaja il da celor de la Samsung care: 1. il tweak-uiesc (de ex. adauga touchwiz si nu mai stiu ce) si il lanseaza apoi pentru telefoanele neverlocked, fara contract, etc., ca o varianta carrier free; sau 2. il tweak-uiesc si il dau mai departe diferitilor carrier-i care apoi il brand-uiesc si il lanseaza prin reteaua proprie utilizatorilor.
De Froyo am inteles foarte clar ca va beneficia Galaxy S, dar de 3.0 nu se stie, desi atinge chiar recommended hardware specs pentru a-l rula. Totul va depinde de Samsung si de felul cum isi sustin terminalele lansate anterior, ca din cate stiu sunt cateva modele de tel. care au ramas chiar fara 2.0 din cauza ca Samsung a preferat sa lanseze noi aparate.
Pentru mine deocamdata Galaxy S e pe acelasi plan cu iPhone 4 si are potentialul de a-i lua-o lejer inainte daca cei care l-au creat au mintea sa-l sustina in continuare si sa nu-l abandoneze in favoarea unui model mai nou. Daca vor profit rapid, atunci se va alege praful de Galaxy S.