Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Propuneri.. again :)
-
Admin

Originally Posted by
Graft
Nu se poate implementa un sistem de acordarea a calificativelor pentru cei care v�nd sau cumpără diverse aici pe forum? Mă g�ndesc că astfel s-ar putea evita unele probleme gen țepe, useri neserioși, etc.
�mi cer scuze dacă s-a mai discutat despre asta, nu am verificat toate mesajele din thread.
Da, s-a discutat de nenumarate ori. Singurul mai ok ar fi iTrader, care din pacate pt. vb 3.x n-a mai fost updatat de multicel. N-ar fi asta problema mare, ci faptul ca peste tot unde l-am vazut, se abuzeaza de el in disperare. Cand vom trece si noi la 4.x vom pune si iTrader, macar pt. o perioada de proba. Daca se abuzeaza, il scoatem... daca merge ok, problem solved.
Estimez ca trecerea la 4.x o vom face spre sfarsitul anului... deja vad ca a inceput sa fie si el mai stable. La partea de styles insa, e criminal...