Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames.ro - Turneu Fifa 10 (PS3 & Xbox360)
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
Eu am rugamintea ca sa scoateti emailurile si numerele de telefon... Emailurile daca nu vreti sa va treziti cu o tona de spam, si telefoanele daca nu vreti sa primiti la 3-4 noaptea amenintari de la diversi. AndRewqp, cere-le si tu pe PM si tine cu dintii de ele... nu le face publice... Tine totusi de privacy, iar noi nu dorim sa cream probleme nimanui...
P.S. Eventual folositi si voi un ID de messenger ceva, sau stabiliti ora la care sa va intalniti pe chat pt. organizare...
pai eu le-am zis ca cine nu vrea sa le ofere pe forum sa-mi trimita un PM cu ele. majoritatea mi-au trimis PM. doar cei inscrisi la competitie au acces la emailuri si telefoane (doar a oponentilor, fiind turneu nu merita sa le trimitem tuturor).

Originally Posted by
AndRewqp
Inscriere
Daca nu oferiti toate informatiile necesare nu va veti putea inscrie, in caz ca cineva nu vrea sa-si dezvaluie numarul de telefon sau emailul pe forum, astept un PM de la ei cu acestea, insa vreau sa stiti ca ceilalalti participanti vor primi toate datele dumneavoastra de contact, inclusiv numarul de telefon si emailul.
@tray chiar nu stiu ce au fost cu stelutele alea, un mic bug cred
, dar le-am sters acum.
REPET daca vreti sa va inscrieti am nevoie de TOATE datele, puteti sa le trimiteti si prin PM.