Mi-am format o opinie legată de jocul �n single player. Să mă scuzaţi că nu sunt gamer �nrăit care necesită să joace online orice joc pe care-l achiziţionează. Fatalităţile? 2 de căciulă? sau sunt mai multe şi nu ştiu eu? Am realizat una singură de la ultima apariţie. Controversata fatalitate a Jokerului, c�nd �şi �mpuşcă adversarul �n cap, dar personal n-am simţit nimic, cum n-am simţit nimic nici c�nd masca lui Sub Zero s-a transoformat �ntr-un "bitmap" după ce i-a dat un capac Jax.
Peste sau nu, mie unul mai fun mi se pare să scot arma �n Armageddon sau să schimb �ntre două stiluri diferite �n Devastation dec�t să fac 20 de combouri �n universul DC.
Ce mi-aş dori de la el? Dacă implementează o poveste să nu fie una deamnă de milă, dacă tot faci crossover cu un univers comic-book-related, măcar să-ncerci �ntr-un fel sau altul să-i faci pe cititorii de benzi desenate, să se simtă că fac parte dintr-una, dacă faci voice acting să nu lase de dorit, sau să nu cheleşti jocul �n speranţa că va atrage atenţia "mai multor persoane". (nu mă refer la violenţă, cel mai bun exemplu fiind ultimul PoP apărut care pare retarded proof) mă aşteptam ca atunci c�nd e free fall kombat să nu fie the same old sh|t different match, de la asta , p�nă la lucrurile "minore", de genul animaţia pentru jucătorul care tocmai a pierdut o rundă şi aşa mai departe. MK vs DC pentru mine pare un joc grăbit.